SeaBird Designs er en førende producent af kajakker i Norge og Nordeuropa. Virksomheden blev grundlagt i 2006 af Len Ystmark. I dag sælger virksomheden kajakker og roudstyr til mere end 30 lande rundt om i verden. SeaBird Designs internationale priser og forhandlere er tilgængelige på www.seabirddesigns.com .

Den Estiske kajakfabrik SeaBird Designs er et familieejet firma der drives af Len Ystmark og Aljona Ystmark.

Kajakkerne sælges uden dyre mellemled, hvilket gør kajakkerne meget overkommelige i pris. SeaBird Designs kajakker har været de bedst sælgende kajakker i Norge i otte år. Vi producerer 40 unikke og specielle kajakmodeller, der er opdelt i følgende kategorier: havkajakker, sportskajakker, surfkajakker og fritids- og fiskekayakker.

Instruktioner og vejledninger om produkterne kan fås fra virksomhedens medarbejdere, som også selv er aktive roere. Dette garanterer, at du finder den kajak, der passer bedst til dig og dine behov. Vores kajakker og tilbehør kan købes fra vores hjemmeside, hvis du har spørgsmål, hjælper vi telefon eller e-mail.

Vi har gode transportkontrakter, der giver os mulighed for at tilbyde hurtig, pålidelig og sikker levering af ordrer direkte til din dør.

Norwegian SeaBird Designs kajak- og åredesign understøttes af velkendte navne, omfattende forskning og ekspertise. Produktionen er baseret på moderne teknologi, og råvarerne er af førsteklasses kvalitet.

Vi er stolte af vores designere – Ingvar Ankervik, Rob Feloy, Bjørn Thomasson og det norske SeaBird Designs-team. De ovennævnte er kendt blandt verdens førende kajakdesignere og har opnået betydelig international anerkendelse med adskillige testgevinster og årets bedste kajaktitler.

Dave Krüger, den amerikanske direktør for teknologi og produktion, er også en meget vigtig person hos SeaBird Designs. Dave Krüger har mere end 20 års erfaring med at arbejde med de største kajakproducenter i USA. Hans værdifulde viden inden for kajakproduktion har over tid bidraget til at forbedre kvaliteten af ​​vores kajakker og årer.

Vores mål er at give vores kunder kajakker og årer af høj kvalitet til markedets bedste priser.

DE TRE NØGLEPUNKTER FOR SEABIRD DESIGNER FORRETNINGSMODEL:

INNOVATION: Vi stræber konstant efter at tilbyde innovative teknologier, nyt design og nye modeller

KVALITET: Med vores forpligtelse sikrer vi, at alle vores kajakker er førsteklasses

PRIS-KVALITETSFORHOLD: Kvalitet til en rimelig pris. Vi forsøger konstant at finde måder til at minimere omkostninger og optimere kvaliteten.